Påsken snart här.

Hejsan, nu var det ett tag sen igen,dagarna bara flyger iväg. Här kommer några av mina påskkort som jag gjort av material jag köpte på scrapmässan.

Anette.

Påskkort 4.


Påskkort 3.


Påskkort 2.


Påskkort 1.


Tack.

Ett stort TACK till Marita,Maire,Marie,Malin och Caroline som kom till mitt maraton.

Grattis.


Grattis.


Ex.3. lite suddig bild.


Ex.2.


Det är svårt att göra maskulina kort, här kommer ex.1.


Mitt maraton.

Så var det då över för denna gången, mitt maraton, men vi längtar redan till nästa som blir framåt april/maj. Vi var 6 stycken som scrappade/gjorde kort. dom kom 12,00 och höll ut till 19,30 ( tänkte inte på att jag bokat in samma dag som melodifestivalen), men så kan det bli i bland. Men jag tror att vi alla var nöjda ändå.

Jag lägger ut lite bilder på kort som jag gjorde under kvällen, hann inte med så många eftersom jag jobbade med specialbeställda kort och det tar ju lite tid för att få varje kort unikt och passa till precis den personen.

Ett stort tack till alla som bestället kort av mig.

Bild 3.


Bild 2.


Bild 1.


Maraton.

Så nu är det äntligen dags för mitt scrapmaraton, på lördag den 14/3 kl 12,00-24,00 i min lokal på sulitelmagatan. Alla som vill är välkomna. För 150 kr/pers. ingår material,middag,fika m.m.
Det är hittils 5 anmälda, förra gången jag ordnade det var vi 7 st och vi höll faktiskt hela tiden ut. Det är verkligen roligt.
Vi hörs Anette.

Mässan.

Det var ju kul att gå på mässan och se allt som finns inom scrapbooking och kortmakeri. Jag lyckas ju alltid fastna för allt som har med kort att göra, snart är det påsk och det blev ju en del köpt till påskkort. Min jobbarkompis Caroline och jag gick omkring på mässan i 3,5 tim, vi var helt slut sen,  fattigare blev vi , grejer kom vi hem med och roligt var det . Vi var nöjda.

Anette.

Nordiska stämpel & scrapmässan.

I morgon är det äntligen dags för scrapmässan igen, det skall bli spännande och se om det kommit några nyheter.

Jag visar vid ett senare tillfälle vad jag köpte och gjorde.

Anette.

Här kommer ett av mina grattis kort.


Antal besökare


På tal om tonåringar.

Jag kan ju säga att man får spader ibland, Cazzandra som blir 13 i slutet av året och Sabina som blir14 till sommaren sminkar sig så det står härliga till.

PUDER, jag vet inte hur många burkar det går åt, och om det ändå bara hamnade i ansiktet på dom, men det hamnar ju precis över allt ( hyllor,golvet,mattor ) man ser spår efter sminket i hela hemmet. Och så tar vi gärna en kajal och skriver HEJ på alla speglar som finns i närheten. Ja jag säger då det, TOÅRSBARN.

I dag hade jag öppet mitt Scrapp/Cafe, det var många som kom, jag är helt nöjd. Vissa veckor är alla sittplatser upptagna och jag funderar på att utöka, men andra veckor är det färre och då har vi gott om plats. Man skall inte vara rädd för att bara titta in på en liten fika och prata bort några minuter om man känner för det för att sen gå hem igen.

Hörs snart igen, Anette.

RSS 2.0